Thursday, April 21, 2011

Twenty5th

Tik .. tok.. tik.. tok..

Countdown to : 23rd April 2011

Makin lama makin dekat detik usia meningkat..

aiyorh! rasa macam tak percaya beb! 25 .. D.U.A.P.U.L.U.H.L.I.M.A ! dah setengah dari kalender..
Dah 25tahun ada kat alam dunia nie.. alhamdulillah, still lagi dapat bertahan dengan dugaan and cabaran Maha Esa.

Tapi teringat zaman dulu-dulu, time kecik-kecik dulu buat birthday party, best je.. setiap tahun mesti buat punya. Me with my twin couzin Nini, kitorang slalu buat sekali sebab beza umur kitorang seminggu je. SYIOK! banyak je hadiah dapat. Permainan mcm Barbie, Make-up toy set, Polypocket.. uhuhhu macam-macam lah. Tapi bila makin tua nie.. makin kurang plak hadiah dapat (pelik!) kenapa la dah tak dapat dah hadiah time dulu2.. uhuhuhuh

I have a great time when i was in young age! time tinggal dekat Kg. Baru ngan nenek, cousins semua. Kalau nak cerita satu hari pon tak abis.. but i have some collection of the pictures that i can share with u ols! ENJOY!

//nini, ME!, my lil bro megat


//masa nana's (middle) birthday yang ke-????
siap ade backdrop crew lagi kat belakang.. huuhuhuh

No comments:

Post a Comment